Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/soprano.dk/public_html/wp-content/plugins/webmaster-user-role-pro/lib/redux/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 314

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/soprano.dk/public_html/wp-content/themes/yoo_salt_wp/warp/systems/wordpress/src/Warp/Wordpress/Helper/SystemHelper.php on line 489
Biografi » Lisbeth Kjærulff

Biografi


Lisbeth Kjærulff er født og opvokset i Herning. Hun er uddannet klassisk sanger ved Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium (diplomklassen 2001).

Hun har arbejdet på flere af Danmarks store teatre bl.a. Det Kgl. Teater, Folketeatret og Det Ny Teater, og for landets forskellige operakompagnier Den Fynske Opera, Den Jysk Opera og Den Ny opera. På TV har hun medvirket i “Sigurd og operaen” på DR1, hvor hun førte og lagde stemme til den lyserøde puddelhund Doremia.

Udover det klassiske repertoire har Lisbeth spillet roller i en hel del musicals rundt om i Danmark, bla. Maria i Sound of music, Christine i Phantom, Jenny Lind i Mit eventyr, Jellylorum i Cats og Eliza Doolittle i My fair lady. I sommeren 2011 fik hun sin revydebut i Rottefælden i Svendborg.

Som medlem af Barok ensemblet Den Jyske Sinfonietta, har Lisbeth været beriget med mange gode musikalske oplevelser og udfordringer, hun har bl.a. sunget flere af Bachs Passioner , Mozarts C-moll Messe, Haydens Skabelsen og Händels Messias. Sammen med sangerne Magnus Vigilius og Lars Møller og pianisten Peter Møllerhøj har hun stiftet gruppen ” Opera Intrige”  som laver komiske operaforestillinger og arrangementer.

Over de sidste syv år, har hun, når lejligheden har budt sig, også arbejdet som instruktørassistent på Det Kgl. Teater for Kasper Beck Holten, Mikkel Haarder og Jacob Schokking og på Den Ny Opera for Christopher Cowell.

Uddannelse
1995 Optaget på Det Jyske musikkonservatorium i klassisk sang.
1999 Musiklærereksamen ved Det Jyske Musikkonservatorium.
2002 Diplomeksamen ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

Legater
2007 Modtager af DSFs operette legat
2003 Modtager af Wilhelm Hansens legat

Priser
2013 Årets Talentpris, Charlie Revy Galla

20140502155652
© 2015 by Lisbeth Kjærulff | Design by Daniel Høi-Nielsen | Login