Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/soprano.dk/public_html/wp-content/plugins/webmaster-user-role-pro/lib/redux/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 314

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/soprano.dk/public_html/wp-content/themes/yoo_salt_wp/warp/systems/wordpress/src/Warp/Wordpress/Helper/SystemHelper.php on line 489
Forårskoncert i Aalborghallen » Lisbeth Kjærulff

Forårskoncert i Aalborghallen

Tivolis Promenadeorkester med dirigent Bjørn Hyrup har sammensat et swingende, populært og storslået program til en koncertoplevelse, der rummer både det festlige, det folkelige og det højtidelige.

Sammen med tre af landets ypperste solister inviterer de til en aften, der musikalsk byder på evergreens, operettearier, musicalnumre og popslagere. Solisterne er ingen ringere end to af landets mest folkekære personligheder og sublime entertainere, Birthe Kjær ogPreben Kristensen. De har begge imponerende karrierer bag sig, men er stadig nogle af underholdningsscenens største aktiver. Med deres fine fornemmelse for timing, Birthes smittende sangglæde og Prebens evne til at kombinere det sjove med det forfinede, leverer de to solister altid underholdning i den absolutte topklasse. Læs mere

Skriv en kommentar

© 2015 by Lisbeth Kjærulff | Design by Daniel Høi-Nielsen | Login